Projecten 55

from www.070groenekampioenen.nl
Den Haag

Zonne-energie in Den Haag

Wat gebeurt er eigenlijk al op het gebied van zonne-energie in Den Haag? Ontdek de projecten in jouw buurt die onder andere door de Gemeente Den Haag mogelijk zijn gemaakt.
from www.070groenekampioenen.nl
Den Haag

Haags warmte initiatief

In dit initiatief zetten bewoners, de gemeente en Duurzaam Den Haag zich samen met andere partijen in, om verschillende warmteprojecten uit de stad te versnellen en te realiseren. Doe jij mee? Door dit met elkaar te doen kan een duurzame energietransitie echt op gang komen.
from www.070groenekampioenen.nl
/ S-Gravenhage

Nieuwe Energie en Groen in de Buurt

De 21e eeuw stelt ons voor grote uitdagingen: klimaatverandering zorgt voor extremer weer met hittegolven en veel regenval. Dat voelt groot, abstract en ver weg. Duurzaam Den Haag richt zich met project Nieuwe Energie en Groen in de Buuurt (NEGB) op wat je zelf als Hagenaar kunt doen. Dat doet NEGB niet alleen maar samen met de bewoners, ondernemers en partners uit de buurt. Doe ook mee! Ga aan de slag met je buren, familie of vrienden. NEGB helpt je er graag bij.

In jouw buurt

  • 0
  • 0
  • 0
×
My Popup

Lezen 13

Besneeuwde zonnepanelen, wat te doen?

Besneeuwde zonnepanelen, wat te doen?

Den Haag kleurde gisteren wit! Rond deze tijd vragen veel mensen zich af of het winterweer schadelijk is voor de panelen en of de opbrengst lager is. En hoe zorg je voor het juiste onderhoud? Onderhoud en monitoring Allereerst: het is belangrijk om de opbrengst van je zonnepanelen te blijven monitoren. Kom...
Deze blog is € 345 waard; bespaar geld en energie

Deze blog is € 345 waard; bespaar geld en energie

Veel mensen in Den Haag letten thuis al op hun energieverbruik en zien daarmee hun energierekening flink omlaag gaan. Heb jij er wel eens bij stilgestaan hoeveel je thuis kunt besparen? Je hoeft er vaak nauwelijks iets voor te doen.