Start Eerste Hulp Bij Duurzaamheid in Molenwijk en Moerwijk-Oost

3 september 2018

In september start Duurzaam Den Haag twee nieuwe inloopspreekuren voor Eerste Hulp bij Duurzaamheid: in Molenwijk en Moerwijk - Oost. Zo hoopt de stichting nog meer inwoners van Den Haag persoonlijk te kunnen helpen


In september start Duurzaam Den Haag twee nieuwe inloopspreekuren voor Eerste Hulp bij Duurzaamheid: in Molenwijk en Moerwijk - Oost. Zo hoopt de stichting nog meer inwoners van Den Haag persoonlijk te kunnen helpen. Moerwijk en Molenwijk zijn als locatie gekozen omdat dit twee van de drie buurten zijn waar DDH aan de slag gaan met het project Nieuwe Energie en Groen in de Buurt.

Met het project Nieuwe Energie en Groen in de Buurt gaat DDH samen met bewoners drie buurten verduurzamen: Molenwijk, Moerwijk-Oost, en Regentesse-Koningsplein en omgeving. Daarbij bepaalt de buurt zélf hoe de transitie naar ‘Nieuwe Energie en Groen in de Buurt’ gaat verlopen. Bewoners vormen in elke buurt een buurtteam waarmee een buurtplan geschreven wordt. Er wordt nagedacht over hoe de woningen over kunnen gaan op schone energie en hoe de buurt groener en leefbaarder kan worden. Daar komt natuurlijk heel veel bij kijken. Voor alle vragen en verdere uitleg over het project zijn er de inloopspreekuren.

Eerste Hulp bij Duurzaamheid

Iedere woensdagmiddag is er een vrij inloopspreekuur bij Trefpunt Laakhage in Molenwijk en Team Heeswijk in Moerwijk-Oost. Heb je vragen of ideeën over wonen in jouw buurt? Wil je bespaartips of gewoon zomaar eens kennismaken? Kom langs, de koffie staat klaar!

  • Inloopspreekuur Trefpunt Laakhage
    13.00 – 16.00 uur
    Peilstraat 67
  • Inloopspreekuur Team Heeswijk
    13.00 – 16.00 uur
    Heeswijkplein 104

Binnenkort start er ook een spreekuur in de omgeving van Regentesse-/Koningsplein. Woon je niet in een van de buurten en wil je toch eens in gesprek? Kom dan langs in het Duurzaam Den Haag Loket in de Centrale Bibliotheek, op woensdag én zaterdag tussen 13.00 en 16.00 uur of bel of mail: 070 – 364 30 70, info@duurzaamdenhaag.nl,

Actie! Gratis douchetimer

Wist je dat een minuut korter douchen al snel 15,- per jaar bespaart? In de maand september delen we uit! Bezoekers die woensdags tussen 13.00 en 16.00 uur langskomen krijgen een douchetimer mee naar huis. Bevestig de zandloper met zuignap aan de muur en krijg precies te weten hoe lang je doucht! 

Schreeuw het van de daken!


Gerelateerd project


Reacties 0