5x energieadviseurs die jou kunnen helpen verduurzamen

Welke energieadviseurs helpen mij verder?


  • Door

    Lisanne Rovers

    9 mei 2019

De kleine dingetjes om energie mee te besparen kan je makkelijk zelf bedenken en uitvoeren: het licht uit of gebruik eens vaker het wasrek in plaats van de droger. Maar als je grotere stappen wilt zetten dan kan je wel wat hulp gebruiken. Ieder huis is anders en daarom kan advies op maat heel handig zijn. Plus de adviseurs kunnen je vertellen hoeveel het je gaat kosten en opleveren. Wij hebben er een paar voor je op een rijtje gezet:

Michiel de Raaij 

Van bedrijven, non-profits, VVE’s tot particulieren, iedereen kan bij ingenieursbureau De Raaij advies krijgen. Ze zijn bevoegd om energielabels af te geven, maar kunnen ook advies op maat geven en dat ook doorrekenen. 

Energiegarant

De energieadviseurs gaan zonder commercieel belang aan de slag en leveren een rapport met aanbevelingen en een overzicht van subsidieregelingen. Als je het wilt kunnen ze helpen bij het opvragen van offertes en subsidies.  

Energielabel Haaglanden

De nadruk ligt, zoals de naam al aangeeft, bij het afgeven van energielabels. Daarnaast zijn de gecertificeerde adviseurs ook in staat advies op maat te geven aan bedrijven en woningen. 

Woon Wijzer Winkel

Niet alleen advies kan je hier krijgen, er bestaan ook showrooms van de Woon Wijzer Winkel. In Den Haag zit een pop-up store waarin je bijvoorbeeld een warmtepomp of zonnepanelen kan bekijken. Ze bieden allerlei adviezen en scans aan tegen 

Meijer E&M

Deze organisatie heeft veel kennis en ervaring, want ze bestaan al meer dan 30 jaar. Ze werken niet voor particulieren maar wel voor (non-profit) instellingen en bedrijven in elke branche. 

 

Bekijk op de kaart welke energieadviseur er bij jou in de buurt zit! Heb je vragen? Stel ze gerust via info@duurzaamdenhaag.nl

Succes!

 

Schreeuw het van de daken!


Gerelateerd project


Reacties 0