070 zit vol Groene Kampioenen

In 070 zijn al een hoop initiatieven van Groene Kampioenen. Kijk op de kaart voor initiatieven in jouw buurt, of doe mee met een project van een Haagse organisatie.

Initiatieven bij jou in de buurt

Bekijk meer
×
My Popup

Haagse projecten

Thema's : Mobiliteit Sorteer op
from www.070groenekampioenen.nl

Deel samen met je buren een Buurauto

Buurauto is de elektrische auto die je deelt met buren of je buurt. Het is er al in verschillenden steden in Nederland waaronder Den Haag (o.a. Regentessekwartier, Vruchtenbuurt, Bezuidenhout). Bewoners van de Archipelbuurt hebben ook interesse en daarom willen wij hier ook graag starten autodelen. Het is makkelijk, duurzaam en voordeliger dan een eigen auto. Bovendien zorgt het voor minder auto’s in de wijk. Het zou mooi zijn als meer inwoners van Den Haag gebruik gaan maken van elektrisch autodelen via Buurauto. Voor een schoon, bereikbaar Den Haag met minder auto’s. Doe je mee?
from www.070groenekampioenen.nl

Kies voor duurzaam vervoer

Reizen zorgt voor een flink deel van je CO2-uitstoot. De keuzes voor je dagelijkse vervoer maken dus zeker verschil voor het klimaat. Steeds vaker reizen we met de elektrische fiets of trein. Heb je toch een auto nodig? Ga voor een elektrische auto of deelauto. Als je de mogelijkheden eenmaal kent, dan kun je op meerdere manieren duurzaam reizen. Doe je mee?