Sunny Court, buurtparkje

Sunny court is een klein buurtparkje aan de Laan van Meerdervoort, de gemeente is de eigenaar. De werkgroep Sunny court helpt, in samenwerking met de gemeente, het parkje te onderhouden. Naast het schoonhouden, openen en sluiten van het parkje, doen we klein onderhoud van het groen (snoeien, wieden e.d). Wil je meedoen? De werkgroep steekt elke eerste zondag van de maand vanaf 11.00 uur de handen uit de mouwen.

Heleen van Tol

lid werkgroep Sunny court
×
My Popup

    Aan dit initiatief zijn nog geen updates toegevoegd.

Meer over dit project

Vergroen je buurt

Den Haag Wonen & leven , Natuur & landbouw , Delen & samenleving
from www.070groenekampioenen.nl

Over dit project

Groen in de buurt is niet alleen mooi, het is ook heel belangrijk voor de klimaatbestendigheid van de stad en de leefbaarheid voor jou als inwoner. Groen zorgt voor minder wateroverlast, werkt verkoelend in de zomer en zorgt voor biodiversiteit. Denk aan parkjes, tuintjes en andere groene plekjes om te spelen of ontspannen. Maar ook groene daken en gevels dragen hier aan bij. Hoe groen is jouw buurt? Ontdek het op de kaart of start jouw eigen groene initiatief!

Team

Denise Beugelsdijk

Vergroener

Wie doen er mee?

2 Groene Kampioenen

Initiatieven bij jou in de buurt

Bekijk meer
×
My Popup

Vergroening is belangrijk om de stad duurzaam, klimaatbestedig en leefbaar te houden. Het ziet er niet alleen mooi uit, het houdt de stad koel, zorgt voor minder wateroverlast en biodiversiteit. Allemaal aspecten die nodig zijn voor een fijn leven in de stad.

Bekijk de initiatieven van andere bewoners of start je eigen groene project en maak met elkaar de stad groener!