Zeeheldentuin

Een initiatief van bewoners uit het Zeeheldenkwartier, ondersteund door bewonersorganisatie De Groene Eland en ondernemers uit de wijk. Wil je helpen met het organiseren van leuke evenementen in de tuin of wil je Lekker met je handen in e grond graven? dan ben je van harte welkom. Doe je mee?

Denise Beugelsdijk

Team http://www.zeeheldentuin.nl
×
My Popup

    Aan dit initiatief zijn nog geen updates toegevoegd.

Meer over dit project

Vergroen je buurt

Den Haag Wonen & leven , Natuur & landbouw , Delen & samenleving
from www.070groenekampioenen.nl

Over dit project

Groen in de buurt is niet alleen mooi, het is ook heel belangrijk voor de klimaatbestendigheid van de stad en de leefbaarheid voor jou als inwoner. Groen zorgt voor minder wateroverlast, werkt verkoelend in de zomer en zorgt voor biodiversiteit. Denk aan parkjes, tuintjes en andere groene plekjes om te spelen of ontspannen. Maar ook groene daken en gevels dragen hier aan bij. Hoe groen is jouw buurt? Ontdek het op de kaart of start jouw eigen groene initiatief!

Team

Denise Beugelsdijk

Vergroener

Wie doen er mee?

2 Groene Kampioenen

Initiatieven bij jou in de buurt

Bekijk meer
×
My Popup

Vergroening is belangrijk om de stad duurzaam, klimaatbestedig en leefbaar te houden. Het ziet er niet alleen mooi uit, het houdt de stad koel, zorgt voor minder wateroverlast en biodiversiteit. Allemaal aspecten die nodig zijn voor een fijn leven in de stad.

Bekijk de initiatieven van andere bewoners of start je eigen groene project en maak met elkaar de stad groener!