Zonne-energie in Den Haag

Den Haag Wonen & leven , Energie
from www.070groenekampioenen.nl

Over dit project

Wat gebeurt er eigenlijk al op het gebied van zonne-energie in Den Haag? Ontdek de projecten in jouw buurt die onder andere door de Gemeente Den Haag mogelijk zijn gemaakt.

Team

Wie doen er mee?

4 Groene Kampioenen
5 organisaties

Initiatieven bij jou in de buurt

Bekijk meer
×
My Popup

De gemeente geeft graag het goede voorbeeld op het gebied van duurzaamheid. Zo ondersteunt de gemeente duurzame wijkinitiatieven, waarbij wijkbewoners samen werken aan de verduurzaming van hun woning en hun wijk. Waaronder de realisatie van Zonnepanelen.

Bovenstaande projecten zijn al mede mogeljk gemaakt door de Gemeente. Wil jij het dak van jouw school, bedrijf of organisatie daarvoor beschikbaar stellen en daarmee samenwerken met een  lokale energiecoöperatie? 

Doe mee, maak jouw project aan en neem contact op met de Gemeente Den Haag! 

Wim Schutten 5 februari 2019

Ik zie onze daken er niet op staan......?
Wim Schutten, de Groene Regentes

Denise Beugelsdijk 7 februari 2019

Hi Wim, het klopt dat nog niet alle projecten hieronder zijn aangemaakt. Maar onder dit project kun je ook zelf je initiatieven toevoegen. Mocht je hier hulp bij nodig hebben, stuur mij gerust een mail. Dan maak ik het project voor je aan.

Wim Schutten 8 februari 2019

De tekst suggereert dat de gemeente de initiatieven ondersteunt. Dat is gedeeltelijk waar en daar zijn we blij mee. Waar de gemeente echter (nog) niet mee helpt is om gemeentelijke daken ter beschikking te stellen voor buurt initiatieven.


Bijdragen door organisaties